ENIG MED LE HAVRE: Sir Alex Ferguson hentet 17-årige Paul Pogba fra Le Havre i august. Siden har Manchester United og Le Havre kranglet om overngangen. Foto: Bebeto Matthews / AP.
ENIG MED LE HAVRE: Sir Alex Ferguson hentet 17-årige Paul Pogba fra Le Havre i august. Siden har Manchester United og Le Havre kranglet om overngangen. Foto: Bebeto Matthews / AP.Vis mer

Le Havre og United enige om Pogba-overgangen

Legger ned stridsøksene.

|||Den franske 2.-divisjonsklubben Le Havre og Manchester United er kommet til enighet rundt den omstridte overgangen til den franske midtbanespilleren Paul Pogba.

17-åringen ble hentet til den engelske storklubben fra Le Havres akademi i august.

Den franske klubben mente imidlertid at Uniteds framgangsmåte i saken var ulovlig, noe Manchester-klubben selv benektet.

Le Havre mente at Pogba var enig med dem om en proffkontrakt før han i stedet forsvant over til storklubben på de britiske øyene.

Torsdag kom meldingen om at de to klubbene legger ned stridsøksene.

- Le Havre og Manchester United er fornøyd med å ha kommet til enighet angående Paul Pogbas innlemmelse i Manchester Uniteds spillerstall, heter det i en pressemelding offentliggjort på den franske klubbens nettsider.

Saken var ikke ulik den Chelsea havnet i da de hentet et annet fransk talent, Gael Kakuta fra Lens i 2007.

Årets engelske ligamestere ble dømt for å ha brutt overgangsreglementet, og ble følgelig straffet av det internasjonale fotballforbundet FIFA.

Straffen innebar å ikke kunne hente flere spillere før i januar 2011, men dette ble senere gjort om etter at de to involverte klubbene kom til en avtale.

(NTB)

Artikkelen fortsetter under annonsen