Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leboeuf slakter Vialli

Chelseas Frank Leboeuf er sterkt kritisk til måten manager Gianluca Vialli håndterer forholdet til spillerne. Les også andre nyheter fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Saken oppdateres med flere nyheter utover dagen

  - Vialli har et problemfyllt forhold til de fleste. Det er vanlig for managere å komme godt overens med spillerne, men ikke for han, sier Leboeuf i et intervju med Fotball365.

  Han er også skuffet over den støtten han har fått av italieneren.

  - Sist sesong hadde jeg problemer med dommeren i en kamp mot Leeds, men i steden for å støtte meg prøvde han å skyve meg ut av klubben.

  Det har i lengre tid hvert spekulasjoner rundt midtstopperens fremtid i Chelsea, og gårsdagens uttallelser bidrar neppe til å styrke spillerens posisjon i klubben.

  - Jeg vil gjerne avslutte karrieren i Chelsea, men jeg tviler på at manageren gir meg nok tillit til at det vil skje. Jeg bekymrer meg imidlertid ikke, for ting skjer raskt i denne bransjen, og før du vet ordet av det er du klar for en ny klubb, sier den franske landslagsspilleren.

 • ROBERT TAYLOR har gått fra Manchester City til Wolverhampton for 21 millioner kroner. Taylor kom til Manchester-klubben fra Gillingham i fjor høst, men slo aldri skikkelig til i City-angrepet. På seksten kamper ble det likevel fem nettkjenninger for den tidligere Gillingham-spissen. Overgangssummen er knapt en million høyere enn hva City betalte for åtte måneder siden.
 • CHARLTON har sikret seg den iranske landslagsspilleren Karim Bagheri for 5,4 millioner kroner, et beløp som kan stige til nærmere femten millioner etter et visst antall kamper. Den målfarlige midtbanespilleren har spilt over 60 ganger for Irans landslag, og figurerte i samtlige av landets kamper i Frankrike-VM.
 • BOUDEWIJN ZENDEN kan igjen være på vei til Chelsea. Tore Andre Flos klubb har tidligere fått avslått et bud på 108 millioner for nederlenderen, men skal nå være villige til å høyne sitt bud på den teknisk gode vingen. Også Tottenham og Fiorentina er interessert i den nederlandske landslagsspilleren.
 • CHRISTIAN ZIEGE nærmer seg en overgang til Liverpool etter å ha fått godkjennelse til å diskutere personlige betingelser med Anfield-klubben. - Jeg håper at en avtale kan være i havn i løpet av et par dager slik at jeg blir klar til helgas ligastart, sa den tyske landslagsspilleren ifølge Soccerflash.
 • BENITO CARBONE uttalte nylig at overgangen til Bradford ga han følelsen av å være nyforelsket. Nå viser det seg at forholdet kan bli av mer flyktig karakter, da Carbone har sikret seg en klausul som gir han rett til å forlate klubben dersom Bradford rykker ned fra Premier League. Kjærligheten stikker med andre ord ikke alt for dypt.
 • MARK BOSNICH har ikke marginene på sin side for tida. Nylig ble den australske landslagskeeperen degradert til tredjevalg i United, og i går var den australske landslagskeeperen innblandet i en bilulykke. Hans svarte BMW M3 ble påført skader både foran og bak etter en kjedekollisjon i bydelen Sale i Manchester. Ingen personer ble alvorlig skadd i ulykken.
 • DIDIER DOMI kan være på vei fra Newcastle til John Carews Valencia. Domi har til tross for en god førstesesong på St. James' Park slitt med å spille seg til fast plass, og den unge backen skal ifølge Soccernet være interessert i et klubbskifte. Newcastle kan være villige til å selge franskmannen for å få råd til å hente inn Jason Euell fra Wimbledon.
 • GARETH SOUTHGATE ser ut til å bli værende i Aston Villa mot sin vilje. Birmingham-klubben har satt en prislapp på 135 millioner kroner for landslagsspilleren og det ser ut til å skremme vekk potensielle kjøpere. Chelsea var favoritt til å sikre seg 29-åringen, men trakk seg da det ble klart at Southgate ikke kunne delta i Europacup-spill grunnet Intertoto-deltagelse for Villa.
 • HERMAN HREIDARSSON er ennå ikke solgt til Ipswich. Rapporter i går tydet på at 26-åringen på det nærmeste var klar for en overgang bort fra Wimbledon, men dette blir nå avvist av London-klubben. - Hreidarsson er opptatt med landslagsspill og kommer ikke tilbake før torsdag. Vi vil ikke gokjenne noe bud før den tid, sier Wimbledon-direktør David Barnard til Soccernet.
 • STEVE McMANAMAN er nok en gang satt i sammenheng med en overgang tilbake til engelsk fotball. Denne gang er det Manchester United som skal være interessert i å sikre seg Real Madrid-spilleren. «Macca» er for tiden frosset ut i den spanske storklubben, og skal ifølge flere britiske media være tilgjengelige for en svært moderat sum.
 • Gårsdagens treningskamper i England: Dagenham & Redbridge-West Ham 2-2, Maidenhead-Leicester avlyst.
<B>KRITISERER:</B> Frank Leboeuf.