Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LeBron dunket Øst til seier i allstarkampen

- Han er som et godstog.

Superstjernen LeBron James var kampens store spiller da Øst slo Vest 134-128 i NBA-allstarkampen i New Orleans.

James leverte 27 poeng, ni målgivende pasninger og åtte returer. Han ble belønnet for innsatsen med prisen som kampens mest verdifulle spiller.

- Vi ville virkelig vinne denne kampen. Det betyr også mye for meg at jeg fikk prisen som mest verdifulle spiller, sa James, som også fikk prisen i 2006.

Cleveland Cavaliers-stjernen ga Øst ledelsen 127-125 med en herlig dunk over to forsvarere da det gjensto 55 sekunder av kampen.

- LeBron er som et godstog når han går mot kurven. Det er vanskelig å stoppe ham når han gjør slikt, sa Vest-trener Byron Scott.

Øst-laget kan også takke Ray Allen for seieren. Han sørget for 14 av sine 28 poeng i kampens siste 3.14 minutter. Allen senket blant annet tre strake trepoengere.

Boston Celtics-spilleren ble hentet inn som erstatter for skadde Caron Butler.

- Det var sannsynligvis min beste allstarkamp. Jeg følte meg bra ute på banen, og visste at jeg kom til å få til noen gode skudd, sa Allen.

AVGJØRELSEN: LeBron James dunket inn 127-125 seint i siste periode. Foto: Eric Gay, AP/Scanpix
AVGJØRELSEN: LeBron James dunket inn 127-125 seint i siste periode. Foto: Eric Gay, AP/Scanpix Vis mer

Vest måtte klare seg uten Kobe Bryant nesten hele kampen. Han spilte bare snaue tre minutter før han satte seg på benken på grunn av en fingerskade.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media