<strong>REKORDKAMP:</strong> LeBron James (t.h.) scoret 61 poeng mot Charlotte Bobcats i natt. Det er personlig poengrekord og klubbrekord for Miami Heat. Foto: Robert Mayer / USA TODAY Sports / NTB Scanpix
REKORDKAMP: LeBron James (t.h.) scoret 61 poeng mot Charlotte Bobcats i natt. Det er personlig poengrekord og klubbrekord for Miami Heat. Foto: Robert Mayer / USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer

LeBron James har aldri scoret så mange poeng som han gjorde i natt

Det sier litt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

LeBron James lot seg ikke plage av ansiktsmasken og herjet med motstanderen i NBA natt til i dag.

Superstjernen scoret karrierebeste og satte klubbrekord.

61 poeng James, som spilte med en ansiktsmaske etter nesebruddet nylig, var nærmest ustoppelig og noterte seg for hele 61 poeng da Miami Heat banket Charlotte Bobcats 124-107.

Han hadde åtte trepoengere, traff på 22 av 33 skudd fra feltet, plukket sju returer og hadde fem assist.

- Som et hav - Det var en spesiell forestilling. Han var effektiv. Kurven virket stort som et hav for ham, sa Heat-trener Erik Spoelstra.

Heat tok sin åttende seier på rad og har nest best statistikk i ligaen (43 seirer, 14 tap). Kun Indiana Pacers (46-13) har vært bedre.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer