LeBron James:

LeBron James med melding om Bryant

Basketballstjerna LeBron James snakket med avdøde Kobe Bryant på telefonen like før han døde i en helikopterulykke. Han trodde ikke at det skulle bli deres siste samtale, skriver han natt til tirsdag.

TRAGEDIE: Kobe Bryants og hans datter, Giannas, tragiske bortgang har rystet en hel verden det siste døgnet. Video: Eurosport Norge / NBC News Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld omkom basketballikonet Kobe Bryant (41) og ytterligere åtte personer da et helikopter styrtet i Calabasas i California.

Bryant regnes som én av de aller største innen basketball sammen med stjerner som LeBron James, Magic Johnson, Michael Jordan og Shaquille O'Neal.

Natt til tirsdag delte James en hjerteskjærende melding om Bryant på Instagram.

- Jeg er ikke klar for dette, men la oss sette i gang. Jeg sitter her og forsøker å skrive noe til dette innlegget, men hver gang begynner jeg å gråte bare ved å tenke på deg, niese Gigi og det brorskapet vi hadde.

- Bokstavelig talt hørte jeg nettopp stemmen din, før jeg dro fra Philadelphia og tilbake til Los Angeles. Jeg trodde ikke i ett sekund at det ville være den siste samtalen vi hadde. Hva faen! Jeg er sønderknust, min bror.

- Glad i deg

I likhet med de fleste Lakers-spillerne fikk James dødsbudskapet på flyturen fra Philadelphia etter å ha spilt mot Philadelphia 76ers. I et videoklipp kan man se James motta trøst etter å ha gått av flyet.

Bare timer i forveien snakket James med Bryant på telefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer