LeBron James satte 30 poeng, men tapte mot gamle venner

Miami Heat var ikke interessert i dele ut julegaver.

INGEN JULEJUBEL: LeBron James og hans Cleveland Cavaliers klarte ikke å slå James' gamle lagkamerater i Miami Heat. Foto: SCANPIX/EPA/RHONA WISE
INGEN JULEJUBEL: LeBron James og hans Cleveland Cavaliers klarte ikke å slå James' gamle lagkamerater i Miami Heat. Foto: SCANPIX/EPA/RHONA WISE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Miami Heat var ikke interessert i dele ut julegaver til sin tidligere stjerne LeBron James i NBA-basketballen 1. juledag.

James spilte sin første kamp i Miami siden han forlot Heat til fordel for Cleveland Cavaliers før årets sesong. NBA-stjernen satte 30 poeng mot gamleklubben, men det var Heat-spillerne som fikk le sist etter julemøtet.

Mange følelser James og tidligere lagkamerat Dwyane Wade, som var Heats beste poengplukker med 31, omfavnet hverandre før kampen, snakket sammen i pausen og ga hverandre en klem igjen etter at matchen var over. Men i motsetning til tidligere sto bare én av dem igjen som vinner.

- Det var mange følelser som dukket opp. Som dere vet, spilte jeg fire år her med disse gutta, sa LeBron James om det følelsesladde basketballmøtet.

Før matchen ga 19.800 tilskuere sin tidligere helt en verdig hyllest. Heat vant kampen 101-91. Det var en kjærkommen opptur etter den skuffende 87-91-kampen mot svake Philadelphia 76ers bare 48 timer tidligere.

- Det hadde vært lett å være nedslått etter den forrige kampen, men det var vi ikke, sa Wade etter sin gode kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer