Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LeBron James signerer gigantavtale med LA Lakers

Og basketstjernas nye lønn er ikke bare småtterier.

SUPERATLET: LeBron James er kjent som en av verdens største atleter, og han har også engasjert seg politisk, i kampen mot president Donald Trump. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LeBron James vil signere en fireårsavtale med basketballaget Los Angeles Lakers, ifølge superstjernens representanter. Avtalen er verdt 1,25 milliarder kroner.

Allerede i forrige uke gjorde han det kjent at han ikke ville forlenge med Cleveland Cavaliers etter det sviende nederlaget for Golden State Warriors i juni.

LeBron James har ført sine lag til NBA-finale i hver av de åtte siste sesongene, fire ganger med Miami Heat og fire med Cleveland Cavaliers. Det er blitt to titler med Heat og en med Cavaliers.

Dette er andre gang James forlater Cavaliers, hjemstatens klubb, etter at han i 2010 signerte for Heat og spilte fire sesonger i Florida-klubben.

Avtalen med Lakers er verdt 154 millioner dollar, omkring 1,25 milliarder kroner.

Kort tid etter at nyheten ble kjent, la Zlatan Ibrahimovic ut en velkomsthilsen på Instagram. Den svenske fotballstjernen flyttet selv til Los Angeles i mars da han byttet ut Manchester United med LA Galaxy.

– Nå har LA både en gud og en konge, skriver Ibrahimovic til bilder av seg selv og LeBron James.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!