LeBron James tangerte Michael Jordan

LeBron James tangerte Jordans utrolige poengrekke

LeBron James noterte seg for over tosifret antall poeng i sin 886. kamp på rad da Cleveland Cavaliers slo Charlotte Hornets 118-105.

TANGERTE JORDAN: LeBron James tangerte Michael Jordans rekord da han noterte seg for et tosifret antall poeng i sin 886. kamp på rad. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Chuck Burton
TANGERTE JORDAN: LeBron James tangerte Michael Jordans rekord da han noterte seg for et tosifret antall poeng i sin 886. kamp på rad. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Chuck Burton Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med 41 poeng for Cavaliers førte James sitt lag til seier.

Dermed nådde 33-åringen 886 kamper i strekk med et tosifret antall poeng. Det samme maktet Michael Jordan for Chicago Bulls i sin periode fra 1986 til 2001. Jordan var ligaens største stjerne i sin tid og regnes fortsatt i dag for historiens beste NBA-spiller.

LeBron James er den aller største stjernen i basketballsirkuset nå, og han innledet sin rekke med tosifret antall poeng i januar 2007. To ganger har han opprettholdt rekken med minst mulig margin etter 10 poeng, første gang i oktober 2007 og andre gang i januar.

Nå kan han slå rekorden til Jordan.

- Dette viser at jeg har holdt min kropp ved like. Jeg har goldt formen gjennom alle disse årene og alle de 886 kampene. Hver gang jeg blir nevnt i sammenheng med Mike (Michael Jordan) og andre av de store navnene, viser det meg at jeg gjør det riktige. Forhåpentligvis kan jeg fortsette med det, sier James.

Rekorden til Jordan kan stå for fall når Cleveland Cavaliers møter New Orleans Pelicans i neste seriekamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer