LeBron storspilte da Heat gikk videre

Klare for semifinale i NBA-sluttspillet.

BRA JOBBA: LeBron James omfavner Dwayne Wade etter nattas seier for Miami Heat.Foto: SCANPIX/AP/The Palm Beach Post/Allen Eyestone
BRA JOBBA: LeBron James omfavner Dwayne Wade etter nattas seier for Miami Heat.Foto: SCANPIX/AP/The Palm Beach Post/Allen Eyestone Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

LeBron James storspilte, Miami Heat slo Boston Celtics 97-87, og med 4-1 sammenlagt er Heat klar for semifinale i NBA-sluttspillet.

Den klare sammenlagtseieren er overraskende, for det var ventet at Celtics skulle bli en tøff og vanskelig motstander for Florida-laget. Nå må Miami-spillerne sette seg rolig ned og avvente resultatet av de videre kampene mellom Chicago og Atlanta, der Bulls leder 3-2 etter fem kamper.

Dwyane Wade ble toppscorer for Miami-laget onsdag med 34 poeng, mens LeBron James scoret 33 i en kamp der Miami Heat virkelig storspilte og lyktes med det meste.

- Det nytter ikke å ta beinet fra gasspedalen i en kamp som denne, for vi ble presset til å kjempe hele tiden, sa James etter kampen, som altså sendte Heat til semifinalen i Eastern Conference.

I Western Conference endte onsdagens kamp mellom Oklahoma City Thunder og Memphis Grizzlies 99-72 til Oklahoma. Det betyr at Oklahoma leder 3-2 sammenlagt. Ytterligere minst en kamp må spilles før det kan bli avgjort hvem av lagene som går til semifinale her.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer