Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

LeBron storspilte da Heat gikk videre

Klare for semifinale i NBA-sluttspillet.

BRA JOBBA: LeBron James omfavner Dwayne Wade etter nattas seier for Miami Heat.Foto: SCANPIX/AP/The Palm Beach Post/Allen Eyestone
BRA JOBBA: LeBron James omfavner Dwayne Wade etter nattas seier for Miami Heat.Foto: SCANPIX/AP/The Palm Beach Post/Allen Eyestone Vis mer

LeBron James storspilte, Miami Heat slo Boston Celtics 97-87, og med 4-1 sammenlagt er Heat klar for semifinale i NBA-sluttspillet.

Den klare sammenlagtseieren er overraskende, for det var ventet at Celtics skulle bli en tøff og vanskelig motstander for Florida-laget. Nå må Miami-spillerne sette seg rolig ned og avvente resultatet av de videre kampene mellom Chicago og Atlanta, der Bulls leder 3-2 etter fem kamper.

Dwyane Wade ble toppscorer for Miami-laget onsdag med 34 poeng, mens LeBron James scoret 33 i en kamp der Miami Heat virkelig storspilte og lyktes med det meste.

- Det nytter ikke å ta beinet fra gasspedalen i en kamp som denne, for vi ble presset til å kjempe hele tiden, sa James etter kampen, som altså sendte Heat til semifinalen i Eastern Conference.

I Western Conference endte onsdagens kamp mellom Oklahoma City Thunder og Memphis Grizzlies 99-72 til Oklahoma. Det betyr at Oklahoma leder 3-2 sammenlagt. Ytterligere minst en kamp må spilles før det kan bli avgjort hvem av lagene som går til semifinale her.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media