- Ledelse på neandertalernivå

Drillo med kraftig kritikk av NFF.

PROVOSERT: Egil Olsen sier i et nytt intervju at han er provosert av NFFs håndtering rundt trenerskiftet.  Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
PROVOSERT: Egil Olsen sier i et nytt intervju at han er provosert av NFFs håndtering rundt trenerskiftet. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg fikk halvveis sjokk. Jeg stotret frem: Betyr dette at jeg ikke skal til Slovenia? sier Drillo til TV 2.

Norges Fotballforbund har helt siden avskjeden for 18 dager siden hevdet at Egil Olsen gikk av frivillig.

Det provoserer den tidligere landslagssjefen som snakker ut med TV 2 i dag. Der forteller Drillo at han føler seg dårlig behandlet og at fakta rundt trenerbyttet ikke er framstilt korrekt.

- I etterkant reagerer jeg på de spede forsøkene på å antyde at dette ble gjort i all fortroelighet. Siem presterte til og med å si på TV at jeg ikke fikk sparken. Det provoserer meg, sier Drillo.

- Aksepterte løsningen Olsens avskjed ble offentliggjort på en pressekonferanse 27. september - og Per-Mathias Høgmo ledet Norge for første gang mot Slovenia fredag.

På spørsmål om han fortsatt har respekt for fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem, svarer Drillo slik:

 - Ut ifra det som har skjedd så er jeg skuffet over dem begge. Jeg synes hele saken og prosessen har vært dårlig behandlet. Jeg har lyst å bruke et uttrykk som Kjetil Siem lærte meg. Han snakket om ledelse på neandertalernivå. Jeg synes det er trist at jeg så vidt jeg vet er den eneste landslagssjefen i Norge som har fått sparken, sier han.Yngve Hallén står på det NFF har hevdet hele tiden, at både den nyansatte landslagssjefen Per-Mathias Høgmo og Drillo aksepterte trenerbyttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer