Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ledelsen får i stedet gi meg en sum penger

Tom Nordlie nekter å slanke FFK-stallen til bare 18 utespillere.

MÅ SPARE: Tom Nordlie synes ikke noe om å kappe stallen til 18 utespillere. Foto: Lise Åserud / Scanpix
MÅ SPARE: Tom Nordlie synes ikke noe om å kappe stallen til 18 utespillere. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Fredrikstad FK er én av seks klubber som får rødt kort hos kredittopplysningsselskapet Lindorff Decision. Det advares dermed mot å låne klubben penger.

Nå snakkes det om sparetiltak i plankebyen, og mindre stall er en av mulighetene. Den mest ekstreme FFK-planen er 18 utespillere og to keepere.

Det liker trener Tom Nordlie svært dårlig, skriver Fredriksstad Blad.

- Det skal ikke skje, er det ikke jeg som har det fulle og hele sportslige ansvaret?

- Ledelsen får i stedet gi meg en sum penger, så er det jeg som bestemmer om det skal være 20 eller 22 spillere, sier Nordlie til avisa.

I går kveld meldte TV 2 at et styremedlem i FFK ser på klubben som teknisk konkurs, med ei gjeld på 10 millioner kroner. Ifølge TV-kanalen trenger hvittrøyene millionene kjapt, men sliter med å få lån.

FFK-direktør Runar Henriksen avviser konkursstempelet.

— Isolert sett kan man alltid det si at når egenkapitalen er tapt så er man jo det - men så lenge det finnes en stor oppside ved at spillerstallen vår er verdt titallsmillioner mer enn det den står bokført som, så ønsker vi å fortsette virksomheten, sier direktøren.

Det kan bli aktuelt å kappe antall ansatte i FFK-administrasjonen og i sportslig ledelse, opplyser Henriksen til lokalavisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling