IKKE NÅDIG: Mandag lettet Prince-Boateng på sløret og gikk hardt ut mot Ghanas oppkjøring til mesterskapet. - Jeg hadde aldri trodd at VM-forberedelsene kunne vært organisert så dårlig. Alt var amatørmessig. Marerittet startet første dag og varte til siste dag, sa Boateng. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB Scanpix
IKKE NÅDIG: Mandag lettet Prince-Boateng på sløret og gikk hardt ut mot Ghanas oppkjøring til mesterskapet. - Jeg hadde aldri trodd at VM-forberedelsene kunne vært organisert så dårlig. Alt var amatørmessig. Marerittet startet første dag og varte til siste dag, sa Boateng. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB ScanpixVis mer

- Ledelsen fløy business, mens laget satt på økonomi-klasse

Sendt hjem fra VM. Slakter eget lag.

Kevin Prince-Boateng mener Ghanas VM-oppkjøring var et sant mareritt.

Gjennom hele gruppespillet gikk det rykter om intern uro i den ghanesiske VM-troppen. Kort tid før den siste gruppekampen mot Portugal ble stjernene Sulley Muntari og Kevin Prince-Boateng sendt hjem etter en krangel med trener Kwesi Appiah.

Resten av laget kranglet om bonuspenger med Ghanas fotballforbund.

Mandag lettet Prince-Boateng på sløret og gikk hardt ut mot Ghanas oppkjøring til mesterskapet.

- Jeg hadde aldri trodd at VM-forberedelsene kunne vært organisert så dårlig. Alt var amatørmessig. Marerittet startet første dag og varte til siste dag, sa Boateng.

Økonomiklasse Prince-Boateng forteller om mye som gjorde oppkjøringen til et mareritt, blant annet flyturene.

- Da vi fløy tolv timer fra Miami til Brasil, ble vi skvist inn på økonomiklasse og det gjorde vondt for beina. Det høres kanskje rart ut for den vanlig borger, men det er krevende for en toppidrettsutøver. Samtidig satt fotballpresidenten vår på businessklasse med sin kone og to barn, klager tysk-ghaneseren.

Også hotellet den ghanesiske VM-troppen bodde på i oppkjøringen, får gjennomgå.

- Jeg vil ikke kalle det et hotell, det var et vrak. Jeg måtte bytte rom fordi det var en stor lekkasje der, sier Prince-Boateng.

- Vet hva jeg gjorde Boateng, som ble sendt hjem fra VM på grunn av verbale fornærmelser overfor trener Appiah, mener hjemsendelsen var ubegrunnet.

- Jeg bryr meg ikke om hva de sier. Jeg er veldig avslappet til det, fordi jeg vet jeg ikke gjorde noe av denne typen, sier Boateng.

Schalke-spilleren er usikker på om han vil eller får lov til å fortsette på det ghanesiske landslaget i fremtiden.

- Jeg trenger ikke å trekke meg fra landslagsfotball, fordi de kastet meg ut. Jeg elsker landet og folket, men under disse forholdene vil det være vanskelig å fortsette, mener Boateng.

(NTB)