SKADET: Isabell Herlovsen måtte ut med smerter i kneet i kampen mot Finland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SKADET: Isabell Herlovsen måtte ut med smerter i kneet i kampen mot Finland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ledelsen positive med tanke på Herlovsens skade

MR-undersøkelsen negativ.

Isabell Herlovsen hadde mindre smerter i kneet lørdag, og MR-undersøkelsen ga økt håp om at hun snart er klar for kamp igjen.

Herlovsen ble sendt til MR-undersøkelse lørdag ettermiddag.

- Undersøkelsen var negativ, så dette ser veldig positivt ut med tanke på VM. Vi forventer at Isabell blir bedre i løpet av kort tid, og hun vil i mellomtiden trene alternativt, sa landslagslege Said Tutunchian til fotball.no.

Herlovsen måtte ut med smerter i kneet i landskampen mot Finland, og smertene var så store at både hun og landslagssjef Even Pellerud fryktet at noe alvorlig kunne være galt.

Nå ser det ut til at det kan gå raskt over, slik at hun blir klar til innsats når VM starter.

Lørdagens planlagte trening på Ekeberg og det påfølgende pressemøtet, lagets siste før avreise til Canada søndag, ble for øvrig avlyst på grunn av kraftig regnvær.

Uansett ville det bare handlet om restitusjon. 16 av de 23 spillerne i VM-troppen var i aksjon i Drammen, mens fire andre har fått spilletid for U23-landslaget de siste dagene. Cecilie Fiskerstrand, Maria Thorisdottir og Lisa-Marie Karlseng Utland spilte i 3-0-seieren mot England onsdag, Anja Sønstevold i 2-2-kampen mot USA fredag.

Dermed er reservekeeper Silje Vesterbekkmo den eneste friskmeldte spilleren i troppen som ikke har spilt kamp de siste dagene før avreise. Trine Rønning og Elise Thorsnes er begge ute med strekkskader, men med mål om å bli klare til VM.

(NTB)