Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ledelsen samlet Northug og Tønseth til oppklaringsprat

- Vi snakket ut.

GODE VENNER: Didirk Tønseth  (t.v.) dro på Petter Northug store deler av jaktstarten i Lenzerheide, og var sur for det etterpå. Etter løpet hadde de et oppklaringsmøte og kom ut som gode venner. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Didirk Tønseth (t.v.) dro på Petter Northug store deler av jaktstarten i Lenzerheide, og var sur for det etterpå. Etter løpet hadde de et oppklaringsmøte og kom ut som gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

OBERSTDORF (Dagbladet): Etter jaktstarten i Lenzerheide i går var Didrik Tønseth sur på Petter Northug etter løpet. Tønseth mente Petter gjorde altfor mye av det han er kjent for å gjøre, ligge i ryggen og la andre gjøre drajobben.

Det endte med at Tønseth gikk på en sprekk og måtte se Northug gå fra på den siste kilometeren.

- Han skal ha for at han ventet på meg, men det er det eneste han skal ha for i dag, sa en skuffet Tønseth til pressen etter løpet.

Northug på si side avviste blankt at han kunne gitt Tønseth den hjelpa han etterlyste.

- Han har ingen grunn til å være sur, parerte Northug.

- Vi hadde en prat om det som skjedde etter løpet i går, bekrefter landslagssjef Vidar Løfshus overfor Dagbladet på en plaskvåt og regntung langrennsarena i Oberstdorf i dag.

- Oppvaskmøte?

- Nei, men vi snakket ut om det som skjedde.

- Og hva ble konklusjonen?

- Petter og Didrik er vel forlikt og gode venner. Det er ikke noe grums mellom dem.

- Fikk noen av dem en påpakning fra deg?

- Nei, det gjorde de ikke. Jeg forstår at Didrik var frustrert, men samtidig har Petter full frihet til å gå løpene akkurat som han vil. Han gjorde ikke noe han ikke skulle i det løpet, sier Vidar Løfshus til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media