- Leder hele veien

Nøktern trener forstår bankerspillet.

MER SEIERSJUBEL. Søreng Spika vant hoppekriteriet i fjor. Lørdag har treneren stor tro på ny seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MER SEIERSJUBEL. Søreng Spika vant hoppekriteriet i fjor. Lørdag har treneren stor tro på ny seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Jeg tror Søreng Spika leder fra start til mål.Hun har vel ikke hatt et bedre løp i år, sier trener Per Dave Holtung.

- Hun har liten rutine med autostart, men jeg tror rett og slett den startformen er en fordel.Sist feilet hun i et trangt startspor i volten. Da travet hun et veldig sterkt løp, uten at kusken kjørte i det hele tatt. For løpet var kjørt med 50 meters terrengtap, forteller Holtung til Dagbladet.

Ny kusk

Det blir ny kusk i vogna bak Dagbladets banker.- Geir Vegard Gundersen kjørte siste hurtigarbeidet med henne tirsdag for å lære henne litt å kjenne.Han var veldig fornøyd etterpå.Hun avsluttet 1.30 den siste kilometeren på en veldig tung bane. Og det gjorde hun lett, sa Gundersen.

Tettere i ørene

- Denne gang får hun både propper og hette på ørene, slik at hun hører mindre og at hun skal roe seg mer ned innledningsvis. Propper og hetta sitter på samme snora.Men jeg vet ikke helt hvilken effekt det vil gi, om kusken drar i snora.Søreng Spika søker framover og gjør det hun skal uansett, sier Per Dave Holtung.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer