Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ledertrøbbel og krisemøte i Drammen håndballklubb

Satset hardt før sesongen.

SYKMELDT: Daglig leder i Drammen HK, Frode Scheie, er sykmeldt. Samtidig har klubbens styreleder trukket seg. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
SYKMELDT: Daglig leder i Drammen HK, Frode Scheie, er sykmeldt. Samtidig har klubbens styreleder trukket seg. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer

Svein Tore Moe har trukket seg som styreleder i Drammen Håndballklubb. Samtidig er klubbens daglige leder Frode Scheie sykmeldt.

Det skriver Drammens Tidende onsdag.

Moe, som også er klubbens største investor og sponsor, begrunner avgangen med stor belastning i jobb og privat.

- Årsaken er ganske enkelt at jeg personlig har fått for mye å gjøre i firmaet mitt. I tillegg trener jeg et guttelag fire ganger i uken, og da legen ga meg klar beskjed om å legge noe til side, valgte jeg å fratre som styreleder i DHK, sier han til avisa.

Moe fortsetter i styret og som hovedsponsor.

TV 2 meldte onsdag kveld om krisemøte og en klubb i økonomiske problemer, men ingen i DHK vil overfor Drammens Tidende bekrefte det. Flere sier at onsdagens møte var et ordinært styremøte.

- Den økonomiske situasjonen i klubben er slik den har vært de tre siste årene, men det er ikke til å legge skjul på at de har vært steintøffe, sier Moe.

Klubben satset hardt foran denne sesongen, men de sportslige resultatene har uteblitt.

Leif Kronstad går inn som fungerende styreleder. Daglig leder Frode Scheie er samtidig sykmeldt fram til 15. januar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media