Ledet Canadian Open, men trakk seg

Golfspiller Hunter Mahan prioriterte konas fødsel.

SEIRET PÅ HJEMMEBANE: Hunter Mahan pakket sakene med en gang han fikk høre at kona skulle føde, til tross for at han ledet Canadian Open. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette/NTB Scanpix
SEIRET PÅ HJEMMEBANE: Hunter Mahan pakket sakene med en gang han fikk høre at kona skulle føde, til tross for at han ledet Canadian Open. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette/NTB ScanpixVis mer

Da Hunter Mahan fikk høre at kona var på vei til å føde parets første barn, trakk han seg like godt fra Canadian Open i golf, selv om han ledet.

31-åringen var på oppvarmingsbanen før starten på den tredje runden i turneringen i Canada da han fikk høre at kona var på vei til å skulle føde. Egentlig skulle han på det tidspunkt ha vært godt i gang med tredje runde, men spillet ble utsatt på grunn av dårlig vær.

Med en gang han fikk høre at fødselen var nært forestående, pakket han sakene sine, dro til flyplassen og forberedte seg på den to og en halv times lange turen fra Toronto til Dallas.

For ham var det viktigere å være ved konas side da deres førstefødte kom til verden, enn å forsvare den ledelsen han hadde sikret seg halvveis ut i Canadian Open.

Mahan var på vei etter sin sjette seier på PGA-touren da meldingen om fødselen kom.

(NTB)