Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ledet med to mål og fikk straffespark mot West Ham. Så snudde alt for Everton

West Ham snudde 0-2 til 3-2.

THRILLER: Lukaku fikk muligheten til å bli tomålsscorer da vertene ble tildelt straffespark etter 68 minutter, men forsøket hans ble reddet av West Ham-keeper Adrián. Foto: Dave Thompson/PA via AP/NTB Scanpix
THRILLER: Lukaku fikk muligheten til å bli tomålsscorer da vertene ble tildelt straffespark etter 68 minutter, men forsøket hans ble reddet av West Ham-keeper Adrián. Foto: Dave Thompson/PA via AP/NTB Scanpix Vis mer

West Ham snudde 0-2 til 3-2 på drøyt ti minutter borte mot Everton lørdag.

Det så lenge ut til at de blå fra Merseyside skulle ta en sterk 2-0-seier hjemme mot West Ham i en kamp de spilte 55 minutter med en mann mindre. Men takket være en uhyre sterk sluttspurt snudde bortelaget til 3-2.

West Hams stjernespiller Dimitri Payet gjorde snuoperasjonen komplett med sin 3-2-scoring på overtid.

Hjemmelaget fikk en best tenkelig start på kampen da Romelu Lukaku ga dem ledelsen etter kun ti minutter. Kun minutter senere så landsmann Mirallas det gule kortet for filming. Som om ikke det var nok, klippet han ned Aaron Cresswell og ble utvist før 40 minutter var spilt.

West Ham-manager Slaven Bilic gikk hardt ut etter pause da han ofret defensivt anlagte Reece Oxford til fordel for Andy Carroll, men i stedet var det Aaron Lennon som doblet ledelsen for Everton etter et veggspill med Lukaku.

Nevnte Lukaku fikk muligheten til å bli tomålsscorer da vertene ble tildelt straffespark etter 68 minutter, men forsøket hans ble reddet av West Ham-keeper Adrián.

Den missen skulle vise seg å bli skjebnesvanger. Først skapte Michail Antonio spenning i kampen da han stanget et Mark Noble-innlegg i mål etter 78 minutter, og kun minutter senere var det Diafra Sakho sin tur til å stange inn en scoring. Dimitri Payets innlegg fant senegaleserens panne til 2-2. Kun sekunder før slutt var det altså franskmannen Payet som tegnet seg på scoringslisten

Resultatet gjør at Everton ligger på 11.-plass med 38 poeng, mens West Ham ligger på femteplass med 49 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram