<strong> HYLLES MED EGEN LÅT:</strong>  John Guidetti ledet Sverige til gull i U21-EM. Svensken som ryktes å være nær en overgang til Celta Vigo, hylles nå med en egen låt. Foto: Thomas Eisenhuth/NTB Scanpix.
HYLLES MED EGEN LÅT: John Guidetti ledet Sverige til gull i U21-EM. Svensken som ryktes å være nær en overgang til Celta Vigo, hylles nå med en egen låt. Foto: Thomas Eisenhuth/NTB Scanpix. Vis mer

Ledet Sverige til U21-gull - nå hylles Guidetti med låt akkurat som Zlatan

Nærmer seg La Liga-klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bloggposten om Guidetti rørte en hel fotballverden under U21-EM. Så irriterte han på seg hele Danmark, før han kunne juble for EM-gull.

John Guidetti har vært et hett navn denne sommeren. Og det svenske talentet som forrige sesong var utlånt til Ronny Deilas Celtic fra Manchester City, har vært klubbløs siden månedsskiftet.

Til Celta Vigo? En god høstsesong i Celtic og et bra U21-sluttspill har sørget for at interessen 23-åringen har vært stor. Flere La Liga-klubber har meldt sin interesse, og mye tider på at det er i Spania svensken havner.

Ifølge Inside Spanish Football blir Guidetti Celta Vigo-spiller om ikke lenge. Spissen skal være på plass i Vigo, hvor han skal gjennomføre den medisinske testen i løpet av dagen.

Egen sang Hjemme i Sverige møtte hele 20 000 opp i Kungsträdgården i Stockholm for å hylle gullheltene da de kom hjem fra Sverige. Guidetti tok føringen også på festen og skapte stor stemning.

Nå har han i likhet med Zlatan Ibrahimovic fått sin egen låt. Den svenske superstjernen ble hyllet med låta «Who´s Da Man» for ni år siden. Låten som er laget av Fredrik Andersson ble en stor suksess i Sverige, og det er samme Andersson som nå står bak låta til U21-helten Guidetti.

Låta «Johnny G (The Guidetti Song)» er laget sammen med gruppa «Badpojken».

Låta kan du høre i sin helhet her (ekstern lenke).

Foreløpig er ingen musikkvideo laget, men de håper Guidetti selv vil være med i den.

- Vi venter på et svar fra han. Vår forhåpning er han kan være med i videoen, sier Fredrik Andersson til Ystads Allehanda.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer