Leeds-fansen stormet banen

Trenger et mirakel for å unngå nedrykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leeds - Ipswich 1-1, Cardiff - Hull 0-1.

(Dagbladet.no): For første gang i klubbens historie rykker trolig Leeds ned til det tredje øverste nivået i engelsk fotball. I hjemmekampen mot Ipswich i ettermiddag var den tradisjonsrike klubben på vei mot tre livsviktige poeng, helt til Alan Lee utliknet to minutter før full tid.

Dommeren la til hele seks minutter, og da fem av dem var unnagjort skjedde det: Leeds-fansen stormet ut på banen, og klarte med det å få stoppet kampen i en over halvtime.

Leeds greide uansett ikke å få det nødvendige målet da dommeren omsider fikk i gang det siste minuttet av kampen. Nærmeste nedrykksrival Hull vant samtidig sin bortekamp mot Cardiff med 1-0.

Foran den siste serierunden trenger Leeds et mirakel for å holde plassen. Status er som følger: Hull har tre poeng flere (46) og ni mål bedre målforskjell.

Det betyr at Hull bør tape sin siste hjemmekamp mot Plymouth med ganske mange mål, samtidig som Leeds må knuse opprykksjagende Derby på bortebane.

Bare de største Leeds-optimistene tror at det er mulig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer