Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leeds får ikke kjøpe Riise

- John Arne Riise kommer ikke til Leeds, sier klubbens styreformann Peter Ridsdale i dag. Grunn: Monaco vil ikke selge 19-åringen - uansett pris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går sa mor og proffagent Berit Riise til Dagbladet at sønnen John Arne på nytt var på vei til Leeds.

I dag avkrefter Leeds sjøl alle muligheter for at Riise kommer til Elland Road med det første.

- Jeg snakket med klubben (Monaco) i går og fikk til svar at han ikke er til salgs uansett pris, sier Ridsdale til The Express nettsider.

Berit Riise synes det er trist at det ikke løste seg for sønnens overgang til Leeds denne gangen heller.

- Vi visste det kunne gå begge veier i forhandlingene, sier mamma Riise og understreker at hun ennå ikke har fått det bekreftet av Monaco.

- Vi venter på en beskjed fra Monaco om dette, og stemmer det er det ingenting vi kan gjøre, sier hun til Dagbladet.no.

- Er det ikke pussig at en Monaco går i forhandlinger og ender opp med å si at spilleren ikke er til salgs uansett pris?

- Det er rart, jeg er enig i det. Men jeg kan ikke uttale meg om hva Monaco tenker.

Priskrav

Leeds og Monaco forhandlet tidligere i august, og da brøt avtalen sammen da franskmennene plutselig løftet priskravet fra 60 til 90 mill. kroner. Trolig har Leeds høynet budet siden den gang.

- Jeg foretrekker å ikke forteller hvor mye vi var villig til å gi, fordi prisen ikke er noe tema. Spørsmålet er om han er til salgs eller ikke, sier Ridsdale.

Sjøl har Riise aldri lagt skjul på at han gjerne vil til den talentspekkede Premier League-klubben. Følelsene blir definitivt gjengjeldt fra Yorkshire.

- Han er en spiller vi har vært interessert i lenge, men de har alltid sagt at de ikke vil selge ham, sier Leeds-styreformannen.

Lang sikt

Med Riise ute av bildet vil Leeds prøve å skaffe seg andre spillere innen Champions League-fristen går ut fredag.

- Vi har andre spillere på lista vår, men klarer vi ikke å få underskriftene innen fredag blir de kjøp på litt lengre sikt, sier Ridsdale.

  • John Arne Riise var utilgjengelig for en kommentar tirsdag morgen.
STOPPES: John Arne Riise får ikke forlate Monaco.