Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leeds forsvarer Woodgate-salg

Jonathan Woodgate blir ofret for å sikre Leeds' framtid. Det sier styreformann Peter Ridsdale.

I dag holdt Leeds en pressekonferanse der de forklarte salget av klubbens mest talenfulle spiller for 100 mill. kroner. Stopper Woodgate blir presentert hos Newcastle kl. 17 i dag.

Leeds-fans varsler boikott og vil brenne sesongbilletter. Ridsdale mener mener salget var nødvending, på grunn av 800 mill. i gjeld.

- Ved å akseptere tilbudet gir vi klubben en sikker finansiell framtid, sier Ridsdale.

- Jonathan Woodgate var en spiller vi ikke ville selge. Men vi er et aksjeselskap, og tilbudet på 100 mill. kroner var viktig for en klubb som bare er verdt 170 mill. i markedet.

Manager Terry Venables trodde han skulle få beholde 23-årige Woodgate. På Elland Road i dag bekreftet treneren at han fortsatt vurderer å trekke seg.

- Jeg har ikke sagt at jeg blir. Det er en tolkning alle gjør. Jeg tenker på min framtidige situasjon, og det kan bety enten eller, sier El Tel som også måtte se Robbie Fowler solgt for 70 mill. kroner i går.

- Jeg har ikke lyst til å gjøre situasjonen enda mer betent, men jeg fikk klare forsikringer om at Jonathan Woodgate fikk bli hvis Fowler gikk.

I morgen møter Everton borte i morgen, med Venables på benken.

- Det ville vært uansvarlig å gi seg nå, sier han.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media