Leeds frykter Fowler

Tap kan bety nedrykk på Elland Road. Direkte nå: Leeds - Man City.

 • Odds-Sagbakken setter en tynn B: - Tror City er det beste av disse to nå Leeds er jumbo på Premier League-tabellen. Kveldens match kan føre Eirik Bakkes klubb én plass opp, forbi Steffen Iversen og Wolves.

  Men da må Leeds ha tre poeng mot City, som stiller med tidligere Leeds-spiss Robbie Fowler på topp. 29-åringen er endelig tilbake i slag med tre mål på de siste tre kampene, inkludert ett mot Manchester United forrige helg.

  Leeds-sjef Eddie Gray var assistent da Fowler ble hentet til Leeds i 2001 for 150 mill. kroner. I fjor vinter ble han solgt videre til City for halv pris.

  - Jeg har alltid trodd at Robbie kan blir så god som han vil. Når han er i form finnes det ingen bedre avslutter i fotball. Med sine evner burde han vært nær landslaget. Han er på vei tilbake, han ser skarp ut. Og når han er frisk og rask kan han være en trussel for hvem som helst, sier Gray til lokalavisa Yorkshire Post.

  Liverpool-legenden er ikke den eneste Leeds bør passe opp for. Toppscorer Nicolas Anelka er tilbake på City-laget etter karantene i kveld.

  Sjøl sliter Leeds på de fleste fronter. Eirik Bakke er lårskadd og er ute i kveld. Bedre nyheter er det at Michael Duberry er friskmeldt etter en reservelagskamp.

  Leeds-manager Gray tror laget må vinne i kveld dersom nedrykk skal unngås.

  - Hjemmekampene er kjempeviktige. Vi må vine alle sammen hvis vi skal overleve, sier Gray til Leeds' hjemmeside.

GAMMEL HELT:</B> Robbie Fowler scoret 13 mål på 44 kamper for Leeds. Nå spiller han på Elland Road i lyseblått i kveld.