Leeds jakter ny spiss

Lønnskrangelen i Leeds endte med at Jimmy Floyd Hasselbaink ble solgt til Atletico Madrid for 170 millioner kroner. Nå vil klubben ha en Premier Leaugue-spiss. Og da er Ole Gunnar Solskjær førstevalget, ifølge det engelske nyhetsbyrået PA.

Leeds har i hvert fall bestemt seg for å hente inn en spiss som allerede spiller i Premier League. Klubben har brent seg på spillere som Tomas Brolin og Tony Yeboah - utenlandske stjerner som sluknet på Elland Road.

Og denne uka tvang nederlandske Hasselbaink gjennom salget til Atletico Madrid etter trusler om streik.

Bittert for Leeds

- Det er lett å si noe generelt om spillere fra kontinentet, og tro at alle er like. Det ville vært urettferdig. Men det er ikke noe tvil om at dette har etterlatt seg en bitter smak hos oss, sier Leeds-styreformann Peter Risdale.

Nå får manager David O'Leary en stappfull lommebok i jakten på en ny stjernespiss. Tore André Flo har allerede avvist en overgang.

Nå er det Ole Gunnar Solskjær som står øverst på ønskelista, sammen med Coventrys Darren Huckerby, melder PA. Teamtalk lanser også Egil Østenstad som ny Leeds-angriper.

United i krise

- Det er på tide at vi skaffer oss personer som ser på Leeds United som deres framtid, sier Risdale.

  • Manchester United har skadekrise i forsvar foran ligastarten. Henning Berg er eneste skadefrie midtstopper. Jaap Stam hangler, mens David May ødela kneet i en treningskamp mot Wigan i går. Fra før er Ronny Johnsen, Wes Brown og Gary Neville på skadelista.