BISARR AVSKJED: Paddy Kenny - her fra tida i QPR - må ut på jobbmarkedet igjen. Fordi han er født på én av de 12 dagene i året som klubbeieren ikke kan akseptere. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix
BISARR AVSKJED: Paddy Kenny - her fra tida i QPR - må ut på jobbmarkedet igjen. Fordi han er født på én av de 12 dagene i året som klubbeieren ikke kan akseptere. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Leeds-keeper født 17. mai. Derfor fikk han fyken

Overtroisk eier.

Paddy Kenny får ikke spille mer for Leeds. Årsåk? Klubbeier Massimo Cellino misliker at målvakten har fødselsdag 17. mai.

Den bisarre situasjonen har oppstått fordi Cellino mener tallet 17 bringer ulykke. Italieneren skyr unna tallet for enhver pris.

Det har nå gått utover Kenny, melder Guardian. Cellino reagerte så voldsomt da han fikk vite at keeperen fyller år 17. mai, at han ga manager Dave Hockday klar beskjed om ikke å bruke Kenny.

36-åringen, som er den nest best betalte i Leeds, får heller ikke være med på klubbens tur til Italia som en del av dens oppkjøring til en ny sesong.

Cellinos problemer med tallet 17 er fotballrelatert. Han har forklart at hans tidligere klubb, Cagliari, bare ved én anledning har vunnet eller spilt uavgjort over 20 år på den 17. dagen i måneden.

Etter mye om og men tok italieneren i april over som ny Leeds-eier. Den tradisjonsrike klubben har ikke spilt på øverste nivå i England siden 2004. (NTB)