Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leeds-kjempe blir Flos nye sjef

Gary McAllister (43).

(Dagbladet.no): Mandag forlot Dennis Wise managerjobben i Leeds for en direktørjobb i Newcastle. I dag ble Tore André Flos nye sjef presentert.

Til fansens tilfredsstillelse heter han Gary McAllister. Skotten, som også har en fortid i Coventry og Liverpool, har over 250 Leeds-kamper på samvittigheten gjennom sju år i klubben.

- Gary McAllister er den nye manageren i Leeds United. 43-åringen blir etter planen i klubben ut sesongen, og vil møte spillerne for første gang onsdag, heter det i en melding på Leeds\' hjemmeside.

Leeds ligger for øyeblikket på en 5. plass i League One, og har kjempet seg oppover tabellen etter at de startet sesongen med 15 minuspoeng.

Ifølge Sky Sports har Leeds hatt sju managere siden David O\'Leary forsvant i juni 2002. Ikke alle har vært populære valg hos fansen, men denne gangen er det ingen fare.

Styreleder Ken Bates erkjenner at McAllisters status veide tungt.

- Gary er en populær mann på Elland Road, en leder blant menn, som står for god fotball og var ledig på markedet, sier han.

LEDER LEEDS UT SESONGEN: Gary McAllister skal sørge for opprykk til Championship. Foto: REUTERS
LEDER LEEDS UT SESONGEN: Gary McAllister skal sørge for opprykk til Championship. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media