Leeds kontakter Celtic

Leeds kontakter i dag Celtic for å få tillatelse til å tilby Martin O'Neill managerjobben. Les ferske overgangsrykter fra fotball-verden.

På et styremøte i helga bestemte klubbledelsen i Leeds seg for én kandidat de ønsker skal overta etter David O'Leary.

- Styret snakket sammen på søndag, og styreformannen vil gjøre sine framstøt i løpet av de nærmeste 48 timene. Vi vil ikke forhaste oss, sier en talsmann til klubbens offisielle hjemmeside.

Engelsk sportspresse er overbevist om at mannen det snakkes om er Celtic-trener Martin O'Neill. Avisene skriver at Leeds i dag kontakter den skotske storklubben for å få tillatelse til å forhandle med O'Neill.

Andre kandidater skal i følge avisene være Mick McCarthy (Irland), Guus Hiddink (Sør-Korea), Steve McClaren (Middlesbrough), Graeme Souness (Blackburn) og Terry Venables.

Andre overgangsrykter:

  • Arsenal ønsker seg Tyrkias keeperhelt Rustu Recber (29). The Sun skriver at den store tyrkiske kolonien i nordlige London gjør det ekstra interessant med en overgang for Fenerbache-keeperen som har spilt i hjemlandet hele karrieren.

    Han blir imidlertid ingen billig mann etter å ha storspilt i Sør-Korea og Japan. Prislappen skal være på rundt 115 millioner kroner.

  • Arsenal jakter også den franske forsvareren Pascal Cygan (28), som nå spiller for Lille. West Ham har også vært ute etter Cygan, men skal ha blitt skremt vekk av en for høy pris.
  • George Boateng (26) trives ikke i Aston Villa. Middlesbrough er mest sannsynlig som ny klubb for nederlenderen. Boro vil at Boateng skal fylle tomrommet etter Paul Ince (34), som er på vei til italienske Brescia. Villa og Boro er ikke enige om prisen på Boateng. Spilleren vurderer å kontakte FIFA fordi han mener Villa priser ham for høyt.
  • Newcastle har kastet seg inn i kampen om klubbløse Gary Breen (28) som har fullført kontrakten i Coventry. Den irske VM-stopperen er også sterkt ønsket av Everton. Det ryktes også at Newcastle er interesserte i en byttehandel med spanske Tenerife. Det er snakk om å hente den argentinske stopperen Frederico Lussenhoff (28) i bytte mot den argentinske midtbanespilleren Christian Bassedas (29) som var på lån fra Newcastle til nettopp Tenerife i vårsesongen.

    (Dagbladet.no)

VM-HELT:</B> Rustu Recber gjorde seg attraktiv med storspill for Tyrkia i VM.