Leeds og Manchester U enige om Ferdinand

Ryktene forteller at Rio Ferdinand selges fra Leeds til Manchester U for 290 mill. kroner. I dag kom klubbene med en felles pressemelding.

Leeds-fans som fryktet å miste England-stopperen kan bare slappe av. I pressemeldingen avfeies dagens Daily Express-oppslag - med tittelen «Rio er klar» - som blank løgn.

Avisa mente å vite at Ferdinand var solgt for 290 mill. kroner og var klar til å undertegne en sjuårskontrakt med laget fra Old Trafford etter VM.

Det ble hevdet United også var på husjakt for forsvareren som for tida er med England til VM.

- Direktørene i Manchester United og Leeds vil rette opp et feil inntrykk. Ingen avtale er gjort mellom klubbene. Og i motsetning til artikkelen i Daily Express har ikke Manchester United henvendt seg ulovlig om spilleren i Japan, og heller ikke laget en liste over hus i Cheshire, skriver klubbene i pressemeldingen.

Leeds forbereder nå en rettsak mot avisa fordi Daily Express hever at klubben skylder West Ham nærmere 50 mill. kroner av overgangssummen etter at spilleren ble solgt i november i fjor.

- Leeds-styreformann Mr. Ridsdal er glad for å bekrefte at Rio Ferdinand ikke er til salgs, og har kontrakt med Leeds United i fire år til.

(Dagbladet.no)

<B>ETTERTRAKTET:</B> Rio Ferdinand (bak) på trening med Owen Hargraeves på England-trening i dag.