Leeds-sjef anmeldt for adresseavsløring

I klubbens kampprogram. - Jeg skulle ha lagt ut telefonnummeret også, raser han.

Leeds\' formann Ken Bates kan vente seg et oppgjør med lovens lange arm etter at han trykket bostedsadressen til sin forgjenger i klubbens kampprogram.

Bates velger å bebreide den tidligere Leeds-formannen Melvyn Levi for at Tore Andre Flos klubb nå sliter i bunnen av mesterskapsserien.

- En fiende

Bates hevder at Levi kostet Leeds samarbeid med mange investorer, og at han har ødelagt klubben. Frustrasjonen ble trykket i klubbens kampprogram.

«I disse tunge stunder bør vi holde sammen, og vende oss mot en fiende, Melvyn Levi. Kanskje du vil at han skal svare for oppførselen som ødela for Leeds framtidsplaner. Mr. Levi bor ...», skrev Bates.

Levi anmeldte saken etter at Leeds tapte 2-3 mot Sheffield Wednesday sist helg.

- Nazi-språk

- Jeg vil ikke tillate at Bates kommer unna med dette. Han oppfordrer fansen til å oppsøke huset mitt, og omtaler meg med de verste ordene. Han burde konsentrere seg om å ta seg av problemene i klubben, i stedet for å forfølge meg med språk som nazistene ville ha brukt, sier Levi.

Leeds-sjef anmeldt for adresseavsløring

Bates fnyser.

- Levi skal være glad for at jeg ikke la ut telefonnummeret hans. Hvis han har et problem, kan han ta det med meg direkte, blir formannen sitert på i Daily Mail.

(NTB)

I KONFLIKT: Leeds-formann Ken Bates er anmeldt for å ha hengt ut klubbens tidligere formann Melvyn Levi i et kampprogram. Foto: IAN HODGSON/REUTERS/SCANPIX
I KONFLIKT: Leeds-formann Ken Bates er anmeldt for å ha hengt ut klubbens tidligere formann Melvyn Levi i et kampprogram. Foto: IAN HODGSON/REUTERS/SCANPIX Vis mer