BYE, BYE: Steve Evans er ferdig som manager i Leeds etter sju måneder i den turbulente klubben. Foto: Action Images / Ed Sykes
BYE, BYE: Steve Evans er ferdig som manager i Leeds etter sju måneder i den turbulente klubben. Foto: Action Images / Ed SykesVis mer

Leeds sparker manager etter sju måneder

Rösler-erstatter ferdig.

Steve Evans er ferdig som manager i Leeds etter sju måneder i den turbulente klubben.

53-åringen uttalte lørdag at han ønsket å bli værende i Leeds etter at klubben skal ha sendt en formell forespørsel til Bristol Rovers-manager Darrell Clarke, ifølge BBC.

Tirsdag kveld kom likevel bekreftelsen om at Evans er ferdig i Leeds. Evans erstattet Uwe Rösler i oktober i fjor og ledet klubben til en 13.-plass i den engelske mesterskapsserien.

- Steve fullførte jobben han ble hentet for å gjøre - å holde laget i mesterskapsserien. Hans harde arbeid har blitt satt stor pris på, sier styreformann i Leeds, Massimo Cellino, til klubbens nettsted.

- Vi har imidlertid bestemt oss for at en annen tilnærming er nødvendig for å oppnå målene vi har satt oss neste sesong.

Siden nedrykket fra Premier League i 2004 har Leeds hatt 17 forskjellige managere.

Hvem som blir den 18. er foreløpig usikkert.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.