Leeds-spiller navngitt

Jody Morris (24), Leeds, ble i går kveld navngitt som spilleren som er anmeldt for voldtekt av en 20 år gammel jente mandag kveld.

LONDON (Dagbladet): Chelseas tidligere midtbanespiller, Jody Morris, som gikk gratis til Leeds i sommer, tilbrakte i går hele dagen på Chappeltown politistasjon, der han ble avhørt av etterforskere. Han ble arrestert på Leeds' treningsanlegg Thorp Arch tirsdag.

Den påståtte voldtekten skal ha funnet sted etter at Morris og kameratene deltok på en studentkveld i Leeds mandag kveld.

Løslatt

Etterforskningen startet da kvinnen fortalte politiet at hun var blitt overfalt etter å ha sagt ja til skyss. Hun påstår at bilen stoppet i en busslomme utenfor byen. Der ble hun voldtatt.

Den andre mistenkte, Kristofer Dickie, er sønnen til en høyt rangert politimann i Scotland Yard. Han var også inne til avhør i går. Han er en god venn av Jody Morris. Begge ble arrestert tirsdag, og holdt i varetekt over natta.

Ifølge nyhetsbyåret AFP ble Jody Morris løslatt seint i går kveld, mot kausjon.

Videospor

To andre Leeds-spillere har snakket med politiet i forbindelse med kvinnens påstander. Begge er sluppet fri etter intervju.

Videobånd fra overvåkingskameraer i Leeds sentrum ble gjennomgått av politiet i går kveld. Flere andre videobånd er også hentet inn fra barer hvor spillerne og kompisene skal ha vært og drukket.

Saken i Leeds kommer i tillegg til den pågående etterforskningen av en påstått gjengvoldtekt i London, der flere toppspillere i Premier League skal være involvert. En 17 år gammel jente sier hun ble utsatt for voldtekt på Hotel Grosvenor House i Park Lane i London.

<!--BTEK0--> NAVNGITT: Leeds-spilleren Jody Morris.<!--FOTO-->