Leeds-spiller til Brann?

Leeds' Tommy Knarvik kan være spilleren som erstatter Hassan El Fakiri, som drar til Monaco i juni.

Knarvik har allerede vært i dialog med Brann om en mulig overgang, og innrømmer at klubben i høyeste grad er interessant.

- Jeg har vært i kontakt med Brann, men det er ikke så mye mer å si om det. Men det er et godt alternativ når jeg skal finne meg en ny klubb å spille for, sier midtbanespilleren.

God nok

Knarvik har vært mye skadd denne sesongen, men var sist sesong ofte involvert i Leeds' førstelagstropp. Han mener derfor at det ikke bør være noen fare for at han skal falle igjennom på Branns førstelag.

- Jeg vil ikke si at jeg skryter selv om jeg sier jeg er god nok for eliteserien. Med den erfaringen jeg har, så mener jeg så absolutt jeg kan holde et slikt nivå.

Like spilletyper

Knarviks kontrakt med Leeds går ut til sommeren og det er først da en eventuell overgang vil være aktuell. 20-åringen vil dermed kunne erstatte Hassan El Fakiri, som forsvinner til Monaco på samme tidspunkt. Knarvik har da også tenkt den tanken.

- Ja, det har slått meg at jeg kan ta over Hassans rolle. Vi er jo ganske like som spilletyper, sier Knarvik til Bergensavisa.

Brann spiller i morgen treningskamp mot et reservespekket Leeds-lag som høyst sannsynlig inkluderer nettopp Tommy Knarvik.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no