Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leeds tappet for stjerner

Eirik Bakke må klare seg uten et halvt dusin av sine profilerte lagkamerater når Leeds møter Grasshoppers i UEFA-cupen i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spissene Harry Kewell og Mark Viduka er opptatt med omspillkamper til VM-sluttspillet for Australia. Lee Bowyer og Jonathan Woodgate og Seth Johnson ble ikke registrert tidsnok til å spille europacup, mens Lucas Radebe ikke er kampklar.

- Vi er sårbare i UEFA-cupen fordi vi har så mange spillere ute samtidig, sa Leeds-manager David O'Leary til klubbens hjemmeside.

- Selv om alle var disponible hadde vi forventet at Grasshoppers skulle bli tøffe. Men vi hadde likevel håpet å komme bra fra det.

Grasshoppers setter sin lit til at angriperne Richard Nunez fra Uruguay og ringreven Stephane Chapuisat skal sørge for at sveitserne tar seg til fjerde runde.

Chapuisat har ikke fullført en hel kamp på flere uker, men har massevis av erfaring fra viktige kamper for tyske Borussia Dortmund.

(NTB)

Hele Norges coronakart