Leeds topper tabellen

Leeds leder Premier League etter 3-0 over West Ham i kveld. Mark Viduka scoret to mål og Robbie Fowler ett. Både Liverpool og Chelsea avga poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Leeds overtok tabelltoppen i Premier League etter 3-0 over West Ham i kveld. Mark Viduka scoret to ganger før sju minutter var spilt, mens Robbie Fowler økte med en lekker lobb. Leeds dominerte stort og både Alan Smith og Danny Mills kunne ha sørget for enda større seier til hjemmelaget.

- Vi fikk en flott start med to raske mål. Alan Smiths innlegg til det første målet og Danny Mills innlegg til det andre var begge fantastiske. Når jeg får slike framspill blir det mål, sier tomålsscorer Mark Viduka til Sky Sports.

Liverpool feilet

Liverpool ville overtatt tabelltoppen med seier over Bolton på Anfield tidligere i dag, men greide bare uavgjort. Midlertidig manager Phil Thompson var meget skuffet etter kampen.

- Vi er nødt til å være bekymret, men jeg hadde vært enda mer bekymret hvis innsatsen ikke hadde vært der. Vi har ikke akkurat marginene på vår side for øyeblikket, men vi vil komme tilbake. Vi er et godt lag og har kjempet oss tilbake før, sier Thompson.

Steven Gerrard ga Liverpool oppskriftsmessig ledelsen med et nydelig soloraid, men en sen scoring fra Kevin Nolan sørget for poengdeling.

- Det var et fantastisk resultat for oss, spesielt med tanke på at de andre lagene i bunnen gjorde det bra. Dette kan bli et uvurderlig poeng for oss når status for sesongen gjøres opp, sier Bolton-manager Sam Allardyce.

John Arne Riise spilte som vanlig hele kampen for Liverpool.

Arsenal utsatt

I London vendte Southampton 1-2 til 4-2 over Chelsea. James Beattie scoret to ganger og Marian Pahars og Chris Marsden ett hver for Claus Lundekvam og Jo Tessems klubb. Eidur Gudjohnsen og Jimmy Floyd Hasselbaink nettet for Chelsea.

Kampen mellom Leicester og Arsenal ble utsatt på grunn av dårlig vær. Arsenal mistet dermed

tabelltoppen til Leeds, som nå ligger to poeng foran med en kamp mer spilt.

Manchester United møter Newcastle i rundens toppkamp på Old Trafford i morgen. Også Derby-Fulham spilles onsdag.

Er du med i Manager 2002? Sjekk børskarakterene her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer