Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leeds utestenger oldemor fra Elland Road

Margaret Musgrove (63) løp inn på banen.

SAMME REGLER FOR ALLE: Elland Road i januar. Leeds United har utestengt en 63-åring som løp inn på banen etter siste seriekamp.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
SAMME REGLER FOR ALLE: Elland Road i januar. Leeds United har utestengt en 63-åring som løp inn på banen etter siste seriekamp.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): Leeds United har måttet forsvare beslutningen om å utestenge en 63 år gammel kvinne fra Elland Road, skriver Guardian.

Margaret Musgrove løp inn på banen etter siste seriekamp mot Burnley, og måtte fjernes av vaktene. I etterkant fikk hun beskjed om at hun var utestengt fra Leeds' hjemmekamper.

- Mrs Musgrove kom seg inn på gresset til tross for gjentatte oppfordringer til folk om å la være. Det er klubbens praksis å utestenge folk som gjør dette. Over 30 000 fans fulgte oppfordringen om å holde seg unna banen, sier en talsmann for Championship-klubben.

Musgrove, som har 13 barnebarn og tre oldebarn, synes straffen hun har fått er for tøff.

- Jeg er ikke akkurat en hooligan. Folk som har gjort mye verre ting har fått samme straff, sier 63-åringen.

- Jeg ville bare rope: «Gutter, jeg elsker dere», sier hun.

Ifølge Guardian har en Facebook-gruppe blitt startet til støtte for oldemoren.

Leeds sier Musgrove har anket avgjørelsen.