Leganger reddet Slagelse

Sju sekunder før slutt.

Norges keeperdronning Cecilie Leganger storspilte i seriepremieren mot Vejen søndag og sørget for 21-20-seier til fjorårets seriemestere.

Med sju sekunder igjen av oppgjøret mellom Slagelse og Veien, beviste Cecilie Leganger at hun er blant verdens beste keepere da hun stoppet et straffekast og reddet en heldig seier til hjemmelaget.

Det ble en jevn kamp for 32-åringen fra Bergen og resten av Slagelse-jentene, som ikke bød på det helt store spillet.

Et Vejen-lag uten de store profilene, spilte klokt og solid, mens Slagelse, som ikke har spilt treningskamper fram mot sesongen, fortsatt ikke er kommet seg over tapet av nøkkelspillerne Bojana Popovic og Kamilla Kristensen.

Med seieren fikk Slagelse revansj for tapet i pokalturneringen for tre uker siden. Da trakk Vejen det lengste strået og vant med 24-23.

Leganger kom til Slagelse foran 2004/2005-sesongen og har kontrakt med det danske laget ut 2009. Sist sesong vant Slagelse alle kampene i serien og sluttspillet, mye takket være Legangers solide prestasjon mellom stengene. 32-åringen er blitt kåret til årets målvakt tre år på rad i Danmark.

(NTB)

REDDET STRAFFE: Med bare sekunder igjen å spille reddet Cecilie Leganger en straffe, og sørget dermed for at alle poengene ble med Slagelse hjem. Foto: SCANPIX
REDDET STRAFFE: Med bare sekunder igjen å spille reddet Cecilie Leganger en straffe, og sørget dermed for at alle poengene ble med Slagelse hjem. Foto: SCANPIX Vis mer