Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leganger-saken kostet 750 000

Den avsluttede Cecilie Leganger-saken har kostet Bækkelaget og Tertnes over 750 000 kroner, skriver Bergens Avisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I romjulen møtes klubbene i vennskapskamp, hvor inntektene skal gå til dekning av utgifter Tertnes og BSK hadde i forbindelse med landslagskeeperens overgangsstrid.

Til tross for forliket mellom klubbene, har saken kostet mye. Bækkelagets advokathonorarer vil trolig bli på mellom 250 000 og 300 000 kroner.

I tillegg har klubben tapt rundt 1,5 millioner kroner på sponsoravtaler som er sagt opp som følge av striden rundt Legangers kontrakt. Oslo-klubben sliter tungt økonomisk, to større sponsorer har valgt å trekke seg fra videre samarbeid fra årsskiftet.

Tertnes' advokatregning blir på 200 000 kroner, men kunne vært betydelig mindre. Klubben ble i namsretten tilkjent saksomkostninger på 135 000 kroner, men frafalt beløpet da forliket ble klart.

På toppen av det hele kommer Cecilie Legangers egen advokatbistand, som kostet rundt 240 000 kroner. Deler av dette beløpet skal dekkes av Tertnes.

(NTB)

Hele Norges coronakart