<strong>STORSPILTE:</strong> Cecilie Leganger storspilte i målet og hjalp Larvik til sjumålsseier hjemme mot FTC Hungaria lørdag. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
STORSPILTE: Cecilie Leganger storspilte i målet og hjalp Larvik til sjumålsseier hjemme mot FTC Hungaria lørdag. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

Leganger storspilte da Larvik sikret gruppeseieren

Vant med syv mot FTC Hungaria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilie Leganger storspilte i målet og hjalp Larvik til sjumålsseier hjemme mot FTC Hungaria lørdag. Dermed vant laget sin gruppe i mesterligaen.

Begge lagene var for lengst klare for hovedrunden, men lørdag havnet det om hvem av dem som får fordelen av å seedes som gruppevinner. Larvik måtte vinne med flere enn de fire målene laget tapte med i Ungarn i oktober, og takket være Leganger ble det 30-23-triumf.

- Dette var kjempedeilig, selv om vi strevet en del underveis, sa Leganger til TV 2.

Det var en kamp med mange tøffe dueller og en god del utvisninger. Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Szuzsanna Tomori pådro seg hvert sitt røde kort.

Verst gikk det tøffe spillet ut over Isabell Blanco, som ble båret ut mot slutten av kampen. Hun ble sendt til sykehus, der det ble konstatert lett hjernerystelse.

- Hun er på sykehuset i Tønsberg for å ta noen kontrollbilder av hode og nakke. Vi har snakket med Isabel på telefon, og hun er ved godt mot og føler seg OK, skrev Larvik-trener Tor Odvar Moen i en pressemelding lørdag kveld.

Larvik kom seg tidlig foran i målprotokollen, ledet 15-10 fem minutter før pause og 16-13 ved halvtid.

En svak Larvik-start på annen omgang hjalp gjestene opp på 17-17, og da så det mørkt ut med tanke på gruppeseier. Seks strake scoringer for hjemmelaget endret på det.

- Det var en lagseier. Vi kjempet godt sammen, sa Gro Hammerseng, som scoret tre mål og spilte fram til mange andre.

Thea Mørk var Larviks toppscorer med seks mål.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer