Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lege slår tilbake mot uttalelser om Zlatans kne: - Dette er søkt

Agent Mino Raiola hevdet at spesialister var så imponert at de ønsket å forske på kneet til Zlatan Ibrahimovic. 

KNESKADE: Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade i Europa League-kampen mot Anderlecht. Foto: NTB Scanpix
KNESKADE: Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade i Europa League-kampen mot Anderlecht. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic har nylig operert kneet sitt i USA, etter at han fikk en stygg vridning i Europa League-kampen mot Anderlecht.

Det er ubekreftede meldinger om at begge korsbåndene i venstrekneet røk da svensken skadet seg, og han kan fort være på sidelinja i nærmere ett år.

Etter operasjonen snakket agenten hans Mino Raiola om at legene hadde latt seg imponere over formen til svensken, og at de ville forske på kneet hans etter endt karrière.

Dette tilbakeviser nå en tyske lege som var med på operasjonen.

- Søkt

Volker Musahl (46) er spesialist på behandling av kneproblemer, og jobber med University of Pittsburgh Medical Center (UPMC).

- Dette er litt søkt, kneet hans er ikke undersøkt skikkelig, sier Musahl ifølge tyske Die Welt, før han utdyper hvordan sykehuset går fram når de skal behandle en pasient.

Han forteller også at Zlatans operasjon var vellykket, og at det ikke var noen komplikasjoner.

- Jeg må si at Zlatan har en veldig god beinstruktur, kneet hans er i god stand, sier Musahl, som ikke kan si noe om når svensken er tilbake i full trening.

- Ikke sett liknende

Det var den eksentriske agenten Mino Raiola som uttalte følgende om Zlatans kne etter operasjonen:

- Kneet hans er så sterkt at legene sa at de aldri hadde sett noe liknende. Han har et kne som det nesten er umulig for en fotballspiller med en 20 år lang karrière å ha. Det var helt rent, det var ingen skader på det, sa Raiola ifølge svenske Expressen.

- Kneet hans er så sterkt at legen vill at han skulle komme tilbake etter karrièren for å forske på ham. De jobber på verdens beste forskningsinstitutt for knær og korsbånd. De forsker mye på emnet og det er derfor de er bedre enn alle andre. Og legene vil ha Zlatan tilbake for å forske på ham. Så etter Zlatans karriere kommer vi til å reise tilbake og åpne ham opp igjen for å forske på korsbåndet, uttalte Raiola videre.

Ifølge den tyske legen er altså dette noe overdrevet.

Seinere uttalte også sjefslege Freddie Fu seg om superstjernens kne. Han sa blant annet at kvaliteten på bein og muskler «er så bra som det kan være».

- Han er en av de fremste idrettsmenn jeg har vært borti. Han har mange år igjen i toppen, uttalte Freddie Fu til avisen South China Morning Post.

Ibrahimovic er i gang med opptreningen etter inngrepet, i Pittsburgh.

Fixed, done and stronger. Once again thank you for the support. We will enjoy my game togheter soon

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on