Bret Hall angrepet av tilskuer

Legende angrepet av tilskuer - da grep wrestlingvennene inn

- Alle jublet da en av wrestlerne slo ham.

ANGREPET: Bret Hart holdt talen med Natalie Katherine Neidhart-Wilson ved sin side. Hun er datter av Jim «The Anvil» Neidhart, som gikk bort i fjor sommer. De ble begge sjokkerte da tilskueren kom opp på scenen.
ANGREPET: Bret Hart holdt talen med Natalie Katherine Neidhart-Wilson ved sin side. Hun er datter av Jim «The Anvil» Neidhart, som gikk bort i fjor sommer. De ble begge sjokkerte da tilskueren kom opp på scenen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga ble Bret Hart innlemmet i Wrestlingens Hall of Fame. Men ikke uten dramatikk.

Da den legendariske wrestleren holdt takketalen foran en fullsatt sal i Barclays Center i Brooklyn, ble han plutselig angrepet av en tilskuer som hadde kommet seg opp i ringen.

61 år gamle Hart var aktiv i 22 år, men la opp i 2000, og ble slengt i bakken. Mange i salen reagerte med sjokk, mens noen, inkludert flere wrestlere, sprang opp på scenen for å hjelpe Hart.

- Jubel

Hjelperne fikk raskt dratt bort inntrengeren, og noen gikk til fysisk angrep på mannen som hadde hoppet på Hart.

- Jeg kan ikke fatte at sikkerhetsvaktene ikke så ham, men i neste øyeblikk var både Shane McMahon og Travis Brown på ham, og tilskuerne buet kraftig. Alle jublet da en av wrestlerne slo ham, forteller Alan Fischer, en av kveldens tilskuere, til AP.

Hart ble naturligvis overrasket av angrepet, men det skal stå bra til med den legendariske wrestleren. Wrestling er kjent som en sport med høy showfaktor og med mye skuespill, men angrepet på Hart skal ikke ha vært planlagt.

Det er ikke kjent hvorfor tilskueren angrep Hart.

Siktet for overfall

For politiet i New York har arrestert én person etter hendelsen.

26 år gamle Zachary Madsen har blitt siktet for overfall og inntrenging, og det er ikke første gang han har havnet på kanten av loven.

Madsen var tidligere venn med MMA-utøveren Haris Talundzic, men sistnevnte fikk innført et besøksforbud etter en episode med Harts angriper.

Madsen skal ha fulgt etter Talundzic og prøvd å framprovosere en slåsskamp. De to skal ha trent sammen tidligere, men Talundzic sluttet fordi han var bekymret for Madsens mentale tilstand.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer