Legende vil gjenforenes med Karadas

Aktuell for Salzburg.

(Dagbladet.no): Den italienske trenerlegenden Giovanni Trapattoni ønsker å hente Azar Karadas til østerrikske Red Bull Salzburg, skriver VG.

Italieneren hentet tanksenteren til Benfica i 2004, og skal nå ha henvendt seg for å høre om mulighetene på nytt.

- Henvendelsen kom forrige uke. Vi vurderte saken, og kom vel frem til at det er litt for tidlig for Azar å dra ut i Europa igjen så snart etter at han har kommet tilbake til Norge. Man skal aldri si aldri, men i første omgang henviste vi Trapattoni til Brann sier fetter og Azar-agent Jack Karadas.

Karadas var i utgangspunktet tiltenkt en midtstopper-rolle etter returen til Bergen, men ga i gull-høsten et nyttig bidrag som spiss. Agenten antyder derimot at det er forsvarsspiller 26-åringen vil brukes som.

- Da han gikk til Brann var det en del av dealen at han skal prioriteres som stopper. Det er også i den posisjonen han kan tenke seg å spille for landslaget, dersom han blir funnet god nok, sier agenten.

PROFF-AKTUELL: Azar Karadas er ønsket av gamletrener Giovanni Trapattoni i Red Bull Salzburg. Foto: Heiko Junge/Scanpix
PROFF-AKTUELL: Azar Karadas er ønsket av gamletrener Giovanni Trapattoni i Red Bull Salzburg. Foto: Heiko Junge/Scanpix Vis mer
Legende vil gjenforenes med Karadas
<B>I BENFICA:</B> Azar Karadas spilte under Trapattoni i Benfica, men agenten hans sier det kan være for tidlig med et nytt proff-eventyr allerede nå.