Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legendekampen fikk tidligere Barcelona-direktør til å reagere: - Dette fortjener de ikke

Få møtte opp for å hylle klubbens legender.

STORE PROFILER: Rui Costa og Josep Guardiola var blant verdens beste midtbanespillere. I går møtte de hverandre igjen på fotballbanen. Foto: AFP PHOTO / PAU BARRENA/NTB Scanpix
STORE PROFILER: Rui Costa og Josep Guardiola var blant verdens beste midtbanespillere. I går møtte de hverandre igjen på fotballbanen. Foto: AFP PHOTO / PAU BARRENA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Josep Guardiola, Hristo Stoichkov og Ronald Koeman. Navn som enhver fotballelsker vet å sette pris på.

Likevel var det begrenset med folk på tribunene da Barcelonas Serievinnercup-vinnere fra 1992 i går gikk ut på Nou Camp. Det fikk en tidligere Barcelona-direktør til å rette skarp kritikk mot egne fans.

- Dette fortjener de ikke. Bare se, lød teksten under bildet Toni Freixa la ut på Twitter av det sparsommelige oppmøtet.

- Tro meg, det er ikke normalt at så få drar for å se en legendekamp, la Freixa til, ifølge The Mirror, om kampen der blant annet AC Milan-legenden Rui Costa og nederlandske Pierre van Hooijdonk sto på den andre banehalvdelen.

Ved siden av laget som vant på Wembley i 1992, ble også den avdøde Johan Cruyff minnet av de frammøtte.

Johan Cruyff being honoured 🙌🏼🙏🏼 #FCBarcelona #Wembley25 #Cruyff

A post shared by BarçaSource (@barcasource) on

Cruyff er regnet som en av klubbens beste spillere noensinne, og var trener for Barcelona-mannskapet som slo italienske Sampdoria for 25 år siden.

Den kampen endte 1-0. Dette etter en kanonkule av et frispark fra Ronald Koeman - en forsvarsspiller berømt for sin målteft.

- Flott å være her. Flott å feire 25-årsjubileumet med mine tidligere lagkamerater, skrev Koeman selv i etterkant av lørdagens legendekamp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!