Legenden: - Avskyelig

Legger ut om coronasjokket: - Jeg håper dette blir siste oppdatering av covidhistorien min, sier golflegenden Greg Norman (65).

HARDT RAMMET: Greg Norman. Foto: Privat
HARDT RAMMET: Greg Norman. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske golflegenden Greg Norman er rammet av coronaviruset. Bare 24 timer etter at han ble skrevet ut fra sykehuset, måtte han legges inn igjen.

I et innlegg på Instagram forteller han om marerittet han har vært igjennom. Ifølge The Guardian testet han negativt i Orlando i forbindelse med PNC Championship fra 19. til 20. desember.

Så fikk han influensaliknende symptomer og ble lagt inn 1. juledag. Han ble skrevet ut. Men så ble han lagt inn igjen.

- Til alle der ute: Ta dette veldig, veldig seriøst, sier legenden.

- Symptomene og intensiteten varierer fra person til person. Jeg er sterk og har høy toleranse for smerter. Men dette viruset har sparket dritten ut av meg, på en måte jeg aldri har opplevd før. Muskel- og leddsmertene er på et helt annet nivå, forteller han.

Norman er ingen hvem som helst. På 80- og 90-tallet var han rangert som verdens beste golfer i til sammen 331 uker. Han vant 89 profesjonelle turneringer.

De siste åra har han vært engasjert for fullt som styreleder og administrerende direktør i Greg Norman Company.

PROFIL: Greg Norman. Foto: NTB
PROFIL: Greg Norman. Foto: NTB Vis mer

Så rammet coronaviruset. Fra sykesenga på Palm Beach Gardens Medical Center skriver han:

- Jeg har hatt en hodepine som føles som en meisel som går gjennom hodet og fjerner små biter hver gang.

Feber og muskelverk har gjort ham fullstendig utmattet:

- Øl smaker vondt, det samme vin. Jeg sliter med å huske navn og ting. Til alle tvilerne der ute: Ikke døm eller kom med uønskede kommentarer og meninger. Jeg vil ikke at noen, selv ikke dere, skal oppleve dette avskyelige viruset.

TUTTA: Golfesset «Tutta» måtte vinne sin singelkamp mot Amarina Alex. Den rutinerte 38-åringen fra Norge satte den avgjørende putten på iskaldt vis. Video: GOLFTV Vis mer

Han fortsetter:

- Gjør det som er riktig. Ikke bare for deg, men også dine medarbeidere, venner og familie. Jeg har vært heldigere enn de fleste. Og det er jeg takknemlig for.

Norman sender en bønn til alle som er blitt rammet av coronaviruset. Han er imponert over leger og andre ansatte på sykehuset.

- De har min største respekt.

Også Normans sønn - som også heter Greg - har fått corona. Det samme har sønnens kone.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer