Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League:

Legenden med nådeløs dom over Nasri: - Bra for Sevilla at han ble utvist

Mistet hodet da Leicester gikk videre.

(Dagbladet): Leicester - Sevilla 2-0 (3-1).

Sevillas Samir Nasri lot seg lure av Jamie Vardys provokasjoner med et drøyt kvarter å spille i går kveld, og ble utvist da det spanske laget ble slått ut av Champions League.

Nasri hadde gult fra før, så da både han og Vardy fikk hvert sitt kort etter den unødvendige konfrontasjonen, var det slutt. På BT Sport ble franskmannen totalslaktet av Premier League-legendene Steven Gerrard og Rio Ferdinand.

- Med gult fra før, så er det dumt gjort. Det er amatørmessig av en spiller med så mye erfaring, mener Gerrard, gjengitt av Daily Mail.

- Egentlig hjalp det Sevilla at han måtte av, sier Rio Ferdinand nådeløst.

- Han spilte med testimonial-tempo, og dro ned farta på alt, mener den tidligere Manchester United-stjernen.

- Kronidiot

SLAKTES FOR DUMSKAP: Dagens Daily Mirror.
SLAKTES FOR DUMSKAP: Dagens Daily Mirror. Vis mer

Nasri måtte føres av banen av lagkameratene etter hendelsen, rasende på Jamie Vardy som møtte panna hans med sin egen, før han trakk seg unna som om Sevilla-spilleren hadde nikket til.

Uansett ble begges oppførsel straffet likt av dommeren - Nasris virkelige problem var altså at han hadde gult fra før.

- Nei, nei, nei. Det er så dumt! utbrøt kommentator Petter Veland. Nasri hadde allerede gult kort, og dermed fikk han sitt andre ogmåtte han rusle av banen.

- Samir Nasri gir håp til mange på kloden. Dokumenterer at det er mulig å spille i Champions League selv som kronidiot, skrev Lars Tjærnås på Twitter.

- Det er helt klart Vardy som provoserer, og han vet kanskje at Nasri har kort lunte, sier Morten Langli i Viasat-studioet.

- Nasri bør forstå at han skal holde seg unna. Det er riktig med gult kort til begge, sier Rune Bratseth.

Schmeichel reddet straffe

Til tross for kalddusjen greide Sevilla å kjempe seg inn i kampen igjen, og ti minutter før slutt fikk det spanske laget et straffespark som kunne gitt 2-1 og ekstraomganger.

Men, som i det første oppgjøret Spania, reddet Kasper Schmeichel forsøket fra krittmerket og sendte Leicester videre til kvartfinale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media