FORTSETTER: Klubblegenden Francesco Totti har signert en ny ettårskontrakt med Roma. Foto: AFP PHOTO / TIZIANA FABI
FORTSETTER: Klubblegenden Francesco Totti har signert en ny ettårskontrakt med Roma. Foto: AFP PHOTO / TIZIANA FABIVis mer

Legenden Totti signerte ny kontrakt: - Jeg har oppfylt drømmen min

Forlenget med Roma.

Klubblegenden Francesco Totti har signert en ny ettårskontrakt med Roma.

 Fremtiden til Totti har lenge virket usikker i klubben han har tilbrakt hele sin karriere etter flere småfeider med Roma-trener Luciano Spalletti.

Tirsdag bekreftet Roma på sitt nettsted at 39-åringen er klar for sin 25. sesong i klubben.

- Jeg ønsket meg virkelig denne kontrakten. Den representerer det at jeg har oppfylt drømmen min. Jeg ønsker å bare spille i en drakt hele min karriere, Roma sin, sier Totti.

Til tross for problemene med Spalletti utenfor banen, markerte Totti seg med positivt fortegn i forrige sesong og avgjorde flere kamper som innbytter.

Roma-kapteinen står med 758 kamper og 304 mål for klubben han kom til som 12-åring.

- Ingen har spilt flere kamper eller scoret flere mål for denne klubben en Francesco Totti, og vi er henrykt over at han fortsetter i én sesong til, sier Roma-president Jim Pallotta.

- Han har gjort seg fortjent til en ny kontrakt, og nå håper vi at Francescos siste sesong på banen blir begynnelsen på en ny æra for Roma.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.