Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Legene anbefalte meg å legge opp

Mette Davidsen (24) vil gjøre alt hun kan før hun eventuelt følger legenes råd om å gi seg med topphåndball. Hun vurderer et halvt års pause fra håndballen for å bli helt skadefri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For fem uker siden opererte hun kneet.

- Kneet så ikke bra ut i det hele tatt da det ble åpnet. Legene anbefalte meg å gi meg dersom smertene ikke gir seg, sier Mette Davidsen til Dagbladet.

Hun gikk glipp av OL og EM i fjor etter at det framre korsbåndet røk i kamp. I august var hun tilbake for fullt med storspill for landslaget. Like etter begynte Davidsen igjen å hangle.

Nekter å gi opp

Men bergenseren nekter å gi seg.

- I første omgang skal jeg begynne å se om jeg blir helt smertefri. Blir jeg ikke det, vurderer jeg å ta et halvt år pause fra håndballen for å se om det kan hjelpe. Jeg har ikke lyst å legge opp ennå, sier 24-år gamle Davidsen.

Blir hun ikke smertefri gir hun seg med topphåndball.

- Jeg har ikke lyst å gi meg, og kommer til å prøve alt som finnes før jeg eventuelt tar den avgjørelsen. Men jeg tør ikke satse helsen min, sier Davidsen.

Tror på mirakler

Hun mister med all sannsynlighet VM i desember.

- Jeg tror på mirakler, men jeg har forsåvidt innsett at VM kommer for tidlig. Jeg blir ikke veldig skuffet om jeg ikke klarer det. Har fått så mange trøkker i fleisen tidligere. Men er det mulig å spille VM er det selvsagt kjempepositivt, sier Davidsen.

- Er du lei skader nå?

- Ja, sier Davidsen med sterk innlevelse før hun avslutter:

- Men det pleier å ordne seg for snille jenter!

Hele Norges coronakart