Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legene gir Rooney grønt lys

På banen i kveld?

• Direkte kl. 18: England - T&T

(Dagbladet.no): Det er ingenting i veien for at Wayne Rooney (20) spiller, eller i hvert fall kommer inn som reserve mot Trinidad og Tobago i kveld.

Spesialister kom til Tyskland i går, med bare ett oppdrag. Sjekk ut foten til Manchester United-spissen.

I dag fikk Rooney grønt lys til å spille.

- Takket være hans positive holdning, og behandlingen han har fått, så er Wayne blitt frisk mye raskere enn vi egentlig forventet, sier legene Angus Wallace og Chris Moran på det engelske fotballforbundets hjemmeside.

Dermed er landslagstrener Sven-Göran Eriksson på linje med legene, etter at svensken i går hevdet at Rooney kan få spille i VM-kampen i kveld.

Alt tyder på at EM-helten sitter på benken mot T&T, og blir brukt som en eventuell superreserve. Rooney har ikke spilt en kamp siden han ødela foten 29. april og tåler neppe altfor mange minutter.

Legene mener uansett at det ikke er særlig fare forbundet ved å slippe vidundert fri på en fotballbanen.

- Det er ikke noen større risiko for ham enn noen annen spiller som kommer tilbake etter skade og skal konkurrere igjen. Vår oppdatning medisinsk er at Wayne Rooney kan spille i VM, sier legene.

FOTEN HOLDER: Svennis har ymtet om det lenge, når har legene også gitt 20-åringen lov til å spille fotball i kamp.
VELKOMMEN TIL VM: Kaptein David Beckham kan få selskap av Wayne Rooney mot Trinidad og Tobago i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling