Legens ville dobbeltliv

Den kinesiske legen Yuan Herong har blitt et internett-fenomen for sitt dobbeltliv. Nå ber fansen om karriereskifte.

GÅR VIRALT: Under legefrakken skjuler det seg litt av en fitnessmodell. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
LES ALT OM CORONA

Yuan Herong har allerede kjempet på frontlinjen i kampen mot Covid-19, men nå ønsker fansen at den kinesiske legen og bodybuilderen skal bytte ut viruskamp, med en helt annen type kamp - ved å entre bryteringen i UFC eller WWE.

Herong har blitt en internettsensasjon for hennes bodybuilding-karriere og den jevne oppdateringen fra treningsøkter som hun deler med sine 400 000 Instagram-følgere.

Herong er kjent under kallenavnet «Chun-Li» for hennes likhet med den ikoniske Street Fighter-karakteren. 31-åringen har alltid gitt uttrykk for at bodybuilding og Instagram-karrieren bare er en hobby.

Utenfor treningssenteret, har hennes vanlige jobb i helsevesenet naturligvis dreid seg om kampen mot coronaviruset i hjemlandet Kina de siste månedene.

Men etter at viruset roet seg i Kina, har Herong gjenopptatt karrieren på sosiale medier, noe som har fått følgerskaren til å be om et karrierebytte.

Flere fans har gitt uttrykk for at de ønsker å se legen innta bryteringen som enten UFC- eller WWE-bryter. Selv om ideen har gitt flere fans vann på mølla, så må nok supporterne innse at timingen muligens ikke er den beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer