GÅR VIRALT: Under legefrakken skjuler det seg litt av en fitnessmodell. Vis mer

Legens ville dobbeltliv

Den kinesiske legen Yuan Herong har blitt et internett-fenomen for sitt dobbeltliv. Nå ber fansen om karriereskifte.

Publisert

Yuan Herong har allerede kjempet på frontlinjen i kampen mot Covid-19, men nå ønsker fansen at den kinesiske legen og bodybuilderen skal bytte ut viruskamp, med en helt annen type kamp - ved å entre bryteringen i UFC eller WWE.

Herong har blitt en internettsensasjon for hennes bodybuilding-karriere og den jevne oppdateringen fra treningsøkter som hun deler med sine 400 000 Instagram-følgere.

Herong er kjent under kallenavnet «Chun-Li» for hennes likhet med den ikoniske Street Fighter-karakteren. 31-åringen har alltid gitt uttrykk for at bodybuilding og Instagram-karrieren bare er en hobby.

Utenfor treningssenteret, har hennes vanlige jobb i helsevesenet naturligvis dreid seg om kampen mot coronaviruset i hjemlandet Kina de siste månedene.

Men etter at viruset roet seg i Kina, har Herong gjenopptatt karrieren på sosiale medier, noe som har fått følgerskaren til å be om et karrierebytte.

Flere fans har gitt uttrykk for at de ønsker å se legen innta bryteringen som enten UFC- eller WWE-bryter. Selv om ideen har gitt flere fans vann på mølla, så må nok supporterne innse at timingen muligens ikke er den beste.

Trenings-sensasjonen har nemlig nylig annonsert at hun er gravid.

31-åringen skal være seks måneder på vei, men har ikke foreløpig publisert noen bilder av den gravide magen på sosiale medier. Der går det fortsatt i bilder fra treningssenteret.

Som mange bodybuildere opplever, har også Herong fått dopingbeskyldninger sendt etter seg. Hun har imidlertid avfeiet alle beskyldningene og fortalt at hun tar det hele som en hobby og trener naturlig uten noen form for medikamenter.

Herong sier selv at hun trener fire til fem ganger i uka med den profesjonelle bodybuilderen Zhang Wei.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer