Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legesjekk direkte på TV

David Beckham er i Madrid, den spanske hovedstaden står på hodet og i dag skal fotballikonet til legesjekk. Selvfølgelig går den direkte på TV.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid TV viser Beckham hos legen til alle som har og alle som kjøper sirkuset rett hjem i stua. Det er mange og blir enda flere for hver time som går. Men det stopper ikke der - Real Madrid har bestemt seg for å selge rettigheter ekslusivt til ett land utenfor Spania også.

Og i går kveld var det en japansk TV-stasjon som så ut som den sannsynlige vinneren.

Kan det bli mer hype rundt en fotballovergang? Nei! Det er ikke mulig å gjøre en kraftigere entré enn den David Beckham nå gjør i Madrid. Og etter dagens medisinske gjennomgang skal fotballspilleren holdes skjult og folket i spenning til onsdag klokka 12.00.

Da han skal presenteres for verden i den hvite drakta.

Bare se - ikke spørre

Presseinformasjonen fra klubbens hovedkvarter forteller TV-stasjonene at de er velkomne til å starte riggingen av sine kameraer klokken 07.00 onsdag morgen. Real Madrid presiserer også at David Beckham bare skal vises fram - ikke snakke. Vi får med andre ord bare se - ikke spørre.

Og:

Vi kommer i flokk fra hele verden.

For å se.

Uten å spørre.

Raul advarer Beckham

Real Madrids nummer 7 - den spanske fotballyndlingen Raul gikk i går ut med en aldri så liten advarsel til David Beckham. Når kaoset har lagt seg - hvis det noen gang skjer - sier Raul at Beckham ikke kan forvente seg noen særbehandling i klubben. For Real Madrid er stjernenes lag og Beckham blir bare en av mange. I følge Raul en kar som vil forsterke det spanske mesterlaget.

- Laget består av spillere som Ronaldo, Zinedine Zidane og Luis Figo, sier Raul beskjedent. Han burde jo for skams skyld nevnt seg sjøl også. Og en del av de andre. Omtrent alle sammen, spør du meg.

- Men vi kommer ikke til å vinne trofeer dersom de andre på laget ikke gjør jobben sin. I motsetning til hva mange tror er real Madrid en enhet - ikke et lag preget av individualisme. Og etter hva jeg har hørt er David en hyggelig fyr. Vi kommer til å hjelpe ham slik vi hjelper alle nye spillere som kommer til klubben, sier Raul.

Den hemmelige drakten

Hvilken drakt David Beckham får i Real Madrid er fortsatt en godt bevart hemmelighet. Det eneste som synes helt sikkert er at han ikke får det nummeret han alltid har hatt - Rauls nr. 7.

- Det har vært mye styr om dette i mediene, sier Raul. - Regelen i Real er at nye spillere som kommer til klubben får et draktnummer ingen andre har. Og det bekreftet jo Beckham sjøl da han var på turneen sin i Asia.

Onsdag får vi svaret.

Kaos: I morgen skal David Beckham på legesjekk i Madrid. Den går ikke upåaktet hen.