BLE IKKE VERRE: Lionel Messi skal ifølge spanske medier fått bekreftet at lårskaden ikke ble forverret av den lille innsatsen han måtte gjøre for å få Barcelona til semifinalen i går. Foto: Emilio Morenatti, AP / NTB scanpix
BLE IKKE VERRE: Lionel Messi skal ifølge spanske medier fått bekreftet at lårskaden ikke ble forverret av den lille innsatsen han måtte gjøre for å få Barcelona til semifinalen i går. Foto: Emilio Morenatti, AP / NTB scanpixVis mer

Legesjekk ga Messi gode nyheter

- Jeg håper å rekke semifinalen.

(Dagbladet): Lionel Messi har i dag vært gjennom diverse medisinske tester. Konklusjonen er at skaden ikke ble verre eller endret i løpet av kvartfinalekampen mot PSG i går, melder Barcelona på klubbens nettside.

Avisa Mundo Deportivo møtte Messi utenfor en privatklinikk i Barcelona i dag, og siterer ham på det relativt opplagte:

- Jeg håper å rekke semifinalen.

Han har snaut to uker på seg til å bli klar. Første oppgjør i semifinalene spilles tirsdag 23. og onsdag 24. april. Trekningen foretas i morgen klokka 12 i sveitsiske Nyon. I tillegg til Barcelona, er Real Madrid, Bayern München og Borussia Dortmund klare for semifinalene.

Messi ble satt inn på banen da Barcelona trengte ham som mest i går.

Til tross for at han ikke var hundre prosent frisk etter lårskaden han pådro seg i første kvartfinalekamp mot Paris Saint-Germain, tok trener Tito Vilanova sjansen på å bruke stjernespilleren sin på stillingen 0-1 en snau halvtime før full tid.

Han bidro sterkt til å skape sjansen som sendte Barcelona til semifinalen i Champions League, til tross for at han ikke gikk for full maskin.

Da han stoppet opp og holdt seg til låret ved et tidspunkt, startet spekulasjonene om at skaden var forverret.